Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verstuurd! Gratis verzending vanaf €80
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Maddox: Onze best verkochte schoen!

Maddox: Onze best verkochte schoen!

Een ervaring van een van onze klanten, dit soort feedback horen wij natuurlijk graag!

Hoi allemaal!

 

Graag deel ik met jullie mijn ervaring met de ELTEN veiligheidsschoen MADDOX GTX W BLACK-RED MID ESD S3 CI. Allereerst wil ik met jullie mijn eerdere ervaring met werkschoenen delen. Als bijbaan werk ik sinds 3 jaar in een distributiecentrum. Ik heb een baan waarbij ik per dienst +- 10 kilometer moet lopen en waarbij het dus belangrijk is dat dit gedaan wordt op goed ondersteunde, veilige en comfortabele schoenen.

 

Dat dat comfortabele, fijn en eigenlijk onmisbaar is, is iets waar ik tijdens mijn bijbaan achter kwam. De eerste werkschoenen die ik had, voelde als een soort zware klompen waar geen pasvorm, gemak of comfort in zat. Ook zaten mijn tenen vaak bekneld. Na afloop van mijn dienst was ik dan ook meestal vermoeid. Daardoor vormde ik ook het beeld dat werkschoenen eigenlijk nooit gemakkelijk zouden zitten of comfortabel konden zijn.

 

Op een gegeven moment kwam ik in aanraking met BAS bedrijfskleding. Toen ik wist dat zij ook werkschoenen verkochten, leek het mij toch wel goed om verder te kijken dan de schoenen die ik op dat moment had. Ik kreeg door die schoenen blaren en pijn aan zowel mijn voeten als mijn benen. Ine van Asseldonk, mede-eigenaresse van BAS bedrijfskleding, die mij op dat moment hielp, heb ik destijds mijn verhaal verteld.

Zij vertelde dat werk- of te wel veiligheidsschoenen wel degelijk comfortabel kunnen zitten en dat niets vervelender is dan werkschoenen die niet goed zitten en daardoor pijn en blaren veroorzaken. Ondanks mijn eigen ervaringen met werkschoenen heb ik toch haar advies aangenomen. Zij adviseerde mij de veiligheidsschoen van ELTEN MADDOX GTX W BLACK-RED MID ESD S3 CI. Mijn eerste reactie was dat de schoen er niet uit zag als een werkschoen maar gewoon een mooie, hoge, stoere schoen!

 

Omdat ik al slechte ervaringen had met werkschoenen, verwachtte ik er ook niet veel van. Maar Ine verzekerde mij dat het een wereld van verschil zou zijn… en dat was het! Allereerst viel mij het gewicht van de schoen op. Deze was namelijk een stuk lichter dan mijn vorige schoenen. Daarnaast liepen ze, boven verwachting in mijn ogen als ‘wolkjes’. Geen harde zool meer die ik gewend was, geen zware klompen,  maar een comfortabele, flexibele zool die net zo goed in een sneaker had kunnen zitten. Daarnaast zit er genoeg ruimte aan de voorkant, waardoor je tenen dus bewegingsruimte hebben. Een hele goede pasvorm dus!

 

Met deze kennis heb ik ze een paar dagen later uitgeprobeerd op mijn werk. Het bijzondere aan deze schoenen was dat ik ze voor mijn gevoel niet ‘in hoefde te lopen’. Ze zaten meteen goed en na de eerste 10 kilometer van mijn dienst gelopen te hebben had ik geen pijn aan mijn voeten, geen blaren en voelde het als de juiste ondersteuning voor het juiste werk!

 

Ik had zelfs het idee dat ik in tegenstelling tot mijn vorige werkschoenen, meer energie over had na het werken.

 

Ik ben nogal kritisch, maar in deze moet ik echt zeggen dat ik deze schoen aan iedereen aanraad! Hij ziet er niet alleen stoer uit, maar hij loopt ook stoer ;) Op mijn werk kreeg ik op een gegeven moment steeds vaker de vraag waar ik deze schoenen vandaan had en dat zal ook niet zonder reden geweest zijn haha!

 

De foto’s laten zien dat er al enige gebruikerssporen op de schoenen zitten. Ik draag ze dan ook inmiddels al maanden, en ze lopen nog steeds zoals het hoort

Nieuw zien deze schoenen eruit zoals op de foto onder!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »